Om mig

Drivkraften i mit jordemoderliv er glæden ved at følge en familie godt på vej. Glæden ved at støtte i graviditeten, være med i det store øjeblik et barn fødes og vejlede ved udfordrende ammeforløb.

Jeg er ydmyg over at blive lukket ind i det tillidsfulde rum hvor facaden er væk og der er plads til forandring og ny udvikling.    

Jeg blev uddannet jordemoder i januar 2015 og arbejder blandt andet på Rigshospitalet. Her varetager jeg jordemoderkonsultationer, fødsler og ammevejledning.

Jeg har siden 2016 arbejdet med massage til gravide, barslende og stressramte kvinder. Jeg har god succes med disse behandlinger og fascineres over massagens mange effektive virkninger på krop og sind.

Jeg har altid interesseret mig for psykologi og efter jeg som jordemoder oplevede hvordan krop og sind unægtelig hænger sammen, ønskede jeg at få et dybere kendskab til vores psyke og reaktionsmønstre.

Derfor valgte jeg at efteruddanne mig og tage den 4.-årig psykoterapeutuddannelse, hvilket har givet mig filosofisk dybde, menneskelig forståelse, solid viden om psykologiske retninger og metoder. Jeg er færdiguddannet januar 2020.

Jeg modtager løbende supervision og holder mig fagligt opdateret via kurser og undervisning, som tager udgangspunkt i evidensbaseret forskning inden for psykologien.

Alle henvendelser behandles fortroligt, jeg har tavshedspligt og efterlever naturligvis de etiske retningslinjer. Jeg er medlem af jordemoderforeningen.

Privat bor jeg i Hareskovby med min kæreste og vores datter på 2 år.